Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/66/2010266/bjorkdahlsguld.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6  Integritetspolicy

Integritetspolicy

 

De kunduppgifter som vi erhållit när en beställning lagts eller i samband med att en kundprofil upprättats lagras i Sverige. Den information som samlas in rörande personuppgifter är; namn, adress, telefonnummer, emailadress samt ip-nummer.

Vi använder uppgifterna till att göra besökarens upplevelse personlig och tillgodose dennes behov.

Vi kan komma att använda kunduppgifterna i marknadsföringssyfte eller för annan kommunikation med kunden. Inga uppgifter kommer dock att vidarebefordras eller säljas till tredje part. 

Ett begränsat antal medarbetare har tillgång till informationen och de anställda som har behörighet har förbundit sig till sekretess. 

Kunden har alltid rätt att få tillgång till sina personuppgifter och har rätt att begära rättelse eller uppdatering av sina personuppgifter, eller att helt få sina uppgifter raderade ur registret. 

Åtgärder har tagits för att tekniskt och organisatoriskt skydda den information som finns lagrad från otillbörlig användning.

Genom att använda Björkdahls Gulds webbplats samtycker besökaren till vår integritetspolicy.